Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwjaarsconcert St. Caecilia N’hagen en vrienden ‘in Hollywood’

Harmonie Sint Caecilia Nieuwenhagen.

Harmonie Sint Caecilia Nieuwenhagen.

Op zondag 5 januari a.s. verwelkomt harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen het nieuwe jaar 2014 met het welbekende Nieuwjaarsconcert. De muzikanten van de harmonie van Nieuwenhagen onder leiding van haar dirigent Michael-John Maruscik betreden om 11.00 uur het podium van de Harmoniezaal. Dit jaar neemt de harmonie haar publiek mee op reis naar Hollywood, en worden de toehoorders verwend met mooie en bekende filmmelodieën in beeld en geluid. Op het programma staan onder andere de werken: Gladiator, Pearl Harbor en Moment for Morricone.

 Na een korte pauze zal onze gastvereniging Fanfare St. Cecilia Doenrade bezit nemen van de bühne. De Fanfare staat onder leiding van Ralf Jacobs, en ook dit orkest zal voor de toehoorders een gevarieerd muzikaal programma verzorgen met onder andere de werken: Jazz Waltz nr. 2, A Ray Charles Anthology en natuurlijk de Radetzki Mars.

Het concert zal plaatsvinden in de Harmoniezaal aan het Sunplein in Nieuwenhagen en begint om 11.00 uur. Entree is gratis, maar een vrije gave als bijdrage wordt ten zeerste op prijs gesteld.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.