Landgraaf Koerier

Menu

Carnaval | Prins Jeffrey neemt deel aan allebei de optochten

Prins Jeffrey I van de Parkstad Böck.

Prins Jeffrey I van de Parkstad Böck.

Prins Jeffrey I van Vasteloavundsverein De Parkstad Böck zal deelnemen aan de optocht van Ubach over Worms carnavalszondag vanaf 14.11 uur en trekt dan niet alleen voorbij aan de verenigingsresidentie Café D’r Schnauts als ook aan zijn eigen huis in de Maastrichterlaan. Maar zoals het bij de Parkstad Böck gebruikelijk is, nemen zij met hun prins nu al voor het 12e jaar ook deel aan de grote Landgraaf Optoch op carnavalsdinsdag en zal Prins Jeffrey ook dan kunnen genieten van het massaal toestromend publiek langs de optochtroute.

Op carnavalszondag vanaf 21.11 uur vindt dan het prinsenbal plaats in de verenigingsresidentie café d’r Schnauts aan de Oude Markt in Waubach en op carnavalsdinsdag volgt dan het traditioneel sluitingsbal met om 00.00 uur het afzetten van de raadskappen en het tot de 11e van de 11e ook neerleggen van de prinselijke waardigheden van Prins Jeffrey I. Op deze avond is de muzikale omlijsting in handen van de alom bekende Tiroler Teufel.

Maar ook op carnavalsmaandag is het een dolle boel in de verenigingsresidentie van De Parkstad Böck, café d’r Schnauts, met een bonte avond, waar ook prins Jeffrey verkleed aanwezig zal zijn om er samen met iedereen ook een spetterend feest van te maken.

 

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.