Landgraaf Koerier

Menu

Anita I prinses bij de Spinneköpkes

Dinsdagavond 10 februari 2015 bereikten een mix van adembenemende adrenaline, voorbereidingen en gezonde spanning het hoogtepunt voor Anita Halfwerk-Bouwens. Ze heeft er haar hele leven lang op moeten wachten, maar vanaf deze avond mag zij zich eindelijk Prinses Anita I van C.V. De Spinneköpkes noemen. Anita (50 jaar) is getrouwd met Herman Halfwerk en zij wonen aan de Groenendaal . In haar vrije tijd houdt Anita zich graag bezig met cabrio rijden, kamperen en niet te vergeten natuurlijk carnaval. Prinses Anita I zal haar regeringsjaar aanvoeren onder het motto: “Maak sjpass en plezeer en loat uch mar lekker goa want vuur datse ut wits is wer alles gedoa!!!”

De fameuze Gala-avond van C.V. De Spinneköpkes die om 20.11 uur in de Harmoniezaal aan het Sunplein in Nieuwenhagen begon, werd door vele Carnavalsvierders bezocht. Dit was natuurlijk ook wel te verwachten, aangezien de kaarten voor deze avond in de voorverkoop in een rap tempo over de toonbank van toen nog Presidente Bep Spelthaen waren gegaan.

Tevens waren veel carnavalsverenigingen naar de Harmoniezaal gekomen, waaronder C.V. De Parkstad Böck met in hun midden Stadsprins Hans I, om mee te beleven wie de waardige opvolgster van Prinses Sandra I zou worden.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.