Landgraaf Koerier

Menu

Open duikdag

De Landgraafse duikvereniging The Shark nodigt je graag uit om gratis en vrijblijvend kennis te komen maken met de duiksport. We bieden daarvoor gelegenheid tijdens onze trainingen op de dinsdagavond 3 maart in zwembad In de Bende.

Leren duiken in Landgraaf en niet in Egypte of op de Malediven? Het klinkt gek maar toch is dit heel verstandig. Op vakantie wil je genieten van de pracht en praal van het onderwaterleven. Om te kunnen genieten van je duikomgeving heb je wat oefening nodig en deze ervaring kun je veel beter in Nederland opdoen dan op vakantie.
Voor de mensen die zich voor de vakantie nog willen beperken tot snorkelen biedt The Shark ook snorkelcursussen aan. Ook als je daarover meer wil weten, ben je van harte welkom.

Duikvereniging “The Shark” viert dit jaar haar 50 jarig jubileum! Opgericht in een tijd waarin duiken nog als gevaarlijk en spannend werd gezien. Daar zocht men destijds een stoere naam bij. Inmiddels heeft de duiksport zich ontwikkeld tot een leuke ontspannende hobby voor jong en oud, man of vrouw. Voor iedereen, die van water houdt, heeft de duiksport wel iets te bieden. Van ontspannen visjes kijken tot ontdekkingstochten op een scheepswrak.

Voor het aanleren van de vereiste duikvaardigheid staan bij duikvereniging “The Shark” in Landgraaf meer dan tien instructeurs voor je klaar. Zij zijn allemaal vrijwilligers met jaren duikervaring in binnen- en buitenland.
Zij begeleiden je bij het doornemen van de theorie, de oefeningen in het zwembad en vervolgens bij het inslijpen van vaardigheden in de Limburgse oefenplassen of in Zeeland.

Naast het feit dat je een duikbrevet haalt waar je wereldwijd mee kunt duiken zul je merken dat “The Shark” je meer te bieden heeft dan alleen een duikopleiding. Je ontmoet in verenigingsverband mensen met wie je al snel duikerervaringen zult delen of met wie je op zoek gaat naar nieuwe duikbestemmingen. Regelmatig organiseren we ook activiteiten, die slechts zijdelings met duiken te maken hebben, zoals een bezoek aan een groot aquarium.

Wil je eens komen kijken? Kom dan 3 maart naar onze open dag! Vanaf 19.00 uur word je ontvangen. Na een uitleg over de duiksport gaan we vanaf 20.00 uur met geïnteresseerden vanaf 14 jaar een proefduikje maken. Ook snorkelaars zijn welkom. Als je je aanmeldt via info@the-shark.nl dan zorgen wij dat er een instructeur voor je klaar staat.
Voor meer informatie kijk op www.the-shark.nl.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.