Landgraaf Koerier

Menu

Vrouw Holle

Zondag 1 maart speelt poppentheater Koekla ‘Vrouw Holle’ in Theater Landgraaf.
Vorig jaar was de poppenspeelster Christina Boukova te bewonderen in de fantastische voorstelling ‘Duimelijntje’. Christina maakt prachtige producties (meestal gebaseerd op sprookjes) in kleurrijke, inventieve decors. ‘Vrouw Holle’ is bedoeld voor kinderen vanaf 4 t/m 8 jaar, maar ook volwassenen zullen smullen van het dynamische en verrassende spel.

Als mevrouw van Dalen de trein gemist heeft en alleen op het perron achter blijft, komen haar 2 poppen; Yara en Safira tot leven. Ze spelen verstoppertje en vallen daarbij in een put en komen zo in de wereld van Vrouw Holle terecht, waar ze de wonderlijkste avonturen beleven.

Poppentheater Koekla
Christina Boukova is afkomstig uit de Oekraïne. Samen met haar man Gilian Dierdorp (technicus en decorontwerper) vormt zij Poppentheater Koekla (Russisch voor ‘Pop’). Koekla maakt betoverende voorstellingen, vol met vrolijke liedjes en steeds weer veranderende decors. Ook de nieuwste voorstelling ‘Vrouw Holle’ is een wondermooie voorstelling waar twee werelden elkaar ontmoeten. Een oud sprookje met een duidelijke moraal, aangekleed in nieuw jasje. Vrouw Holle is meer dan alleen iemand die kussens uitschudt. Onder de regie van Frank Groothof.

De entree bedraagt € 6,- (voorverkoop €5,-) en begint om 14.30 uur. Reserveren is gewenst: tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10-12 uur) of info@theaterlandgraaf.nl
Meer info: www.theaterlandgraaf.nl

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.