Landgraaf Koerier

Menu

Vogelshow Open Landgraaf Internationaal

Door de vogelvereniging de Edelzanger, Landgraaf wordt in het weekend van 24 tot en met 26 november 2017 de vogeltentoonstelling Open Landgraaf internationaal georganiseerd.  Dit is  de derde keer dat er een Open Landgraaf georganiseerd wordt. Door leden van de vereniging doch ook door vogelliefhebbers van uit de gehele regio is een grote diversiteit aan vogels bij een gebracht.  

In de dagen voor dit weekend zijn alle vogels door erkende keurmeesters beoordeeld op kleur, tekening, houding, postuur en bevedering. Aan de hand van deze resultaten worden punten aan een vogel gegeven. De vogels zijn in 7 hoofdgroepen ingedeeld, kleurkanaries, vorm/postuur kanaries, exoten, Europese cultuurvogels, hybriden, parkieten en exotische duiven.

De vogelshow wordt gehouden in de Residentie Abdissenbosch, Abdissenlaan 63 te 6374 BK Landgraaf en is voor het publiek geopend op vrijdag, 24 november van 19:30 – 22.00 uur, zaterdag, 25 november van 13.00 tot 22.00 uur en zondag, 26 november van 10:00 tot 15:00 uur.

De leden van de organiserende vereniging zullen u graag uitleg geven over hun fascinerende hobby.  U zult dan merken hoe enthousiast zij over hun sport kunnen vertellen. Komt U gerust eens kijken en mocht u  enthousiast geworden zijn is een uitbreiding van de vereniging altijd welkom. Naast de tentoonstelling zal er ook een verkoop zijn, waarbij u in de gelegenheid wordt gesteld om rechtstreeks van de kweker een vogel te kopen. De entree is vrije gave.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.