Landgraaf Koerier

Menu

Winterexpeditie met IVN Wormdalkids!

21 januari 2018

Weet jij overal de weg?

Je ziet ze wel eens op tv mensen die ergens op de wereld, ver van huis en in een onbekend gebied, de natuur ontdekken en fotograferen of filmen. Maar hoe vinden deze mensen de weg in dit gebied? En misschien nog veel belangrijker, hoe vinden ze de weg terug?

Ben je tussen de 7 en 13 jaar en vind je het leuk om buiten te zijn en meer te ontdekken? Dan ben je bij de Wormdal (scharrel)kids op de juiste plek! Op zondag 21 januari a.s. ben je welkom vanaf 10 uur in het IVN-gebouw Kerkrade aan de Kaffebergsweg 2a. Om 13 uur kunnen je (groot)ouders je weer komen afhalen.

We gaan  ontdekken hoe deze wereldreizigers hun weg vinden in onbekende gebieden en welke problemen ze hierbij kunnen tegenkomen. Hoe lossen ze die problemen op en wat kun je doen voordat je de reis begint?

Met een speurtocht vol vragen, spellen en opdrachten gaan we de oplossingen en de weg vinden. We hebben daarbij wel jouw hulp nodig. Kom jij ons helpen?

Als ontdekkingsreiziger heb je minimaal een overlevingspakketje, boterhammen en drinken, stevige schoenen en goede kleding aangepast aan het weer nodig. Als je zelf een kompas hebt mag je die meenemen.

Geef je op bij Bianca Beckers voor 20 januari as. Via bianca.beckers@hetnet.nl of 06-47920720 dan hebben wij nog wat lekkers en kunnen wij je bellen mocht het pijpenstelen regenen.

We zien je graag bij deze ontdekkingstocht!

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.