Landgraaf Koerier

Menu

Start voorverkoop Pinkpopkaarten

Op zaterdag 24 februari om 10.00 uur start de voorverkoop van de Pinkpopkaarten voor de 49ste editie van Pinkpop. Ook in het Burgerhoes (Sweelinckplein 1) is die dag een verkooppunt ingericht. De verkoop van de tickets vindt hier alleen plaats op zaterdag 24 februari.

Dit jaar vindt het Pinkpopfestival voor de 31ste keer plaats op het Megalandterrein in Landgraaf. Pinkpop is op 15, 16 en 17 juni. Wil je erbij zijn, koop dan je ticket alleen via de officiële verkoopkanalen. De  ticketprijzen worden op 21 februari, de dag van de perspresentatie in Paradiso Amsterdam,  bekend gemaakt.

De kaartverkoop aan de balies in het Burgerhoes gaat gewoon via ticketmaster. Betaling is mogelijk via pin of contant. Let wel: op=op!

Kijk voor meer informatie op de website van Pinkpop: www.pinkpop.nl

 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.