Landgraaf Koerier

Menu

Huldiging vrouw van het jaar 2018

De vrouw van het jaar 2018 is, net als alle andere vrouwen die in het verleden gehuldigd zijn, een actieve, bezige bij. Niet alleen binnen haar gezin en familie, maar ook zeker in Landgraaf binnen en buiten het verenigingsleven. Deze vrouw van het jaar is een geëmancipeerde vrouw avant la lettre, zonder dat dat er nou vanaf spat. Dat is helemaal niet nodig, het gaat allemaal vanzelf, althans zo lijkt het.

De vrouw van het jaar 2018 heeft zich met hart en ziel ingezet ook voor het Landgraafse Vrouwengilde, waar zij van 2008 tot 2015 in het bestuur heeft gezeten, en waar zij tevens deel uit maakte van het bestuur van het Vrouwengilde Limburg. Zij heeft samen met de werkgroep de organisatie van menige 8 maart-viering opgepakt met wie zij de avond samenstelden, gasten en sprekers uitnodigde, de muziek regelde en op de avond zelf stond zij hier op de bühne om u allen toe te spreken. Met trots, dat ik haar opvolgster mag zijn, en, wat verder weg deel uitmaak van haar familie, stel ik u voor aan de vrouw van het jaar 2018: Annemie Gelissen – Dassen.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.