Landgraaf Koerier

Menu

 Landgraaf; MeanderGroep brengt nieuw lifestylemagazine uit

Onlangs introduceerde MeanderGroep Zuid-Limburg haar nieuwe lifestylemagazine MENS tijdens de Parkstad Gezondheidsbeurs in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Met een oplage van 90.000 exemplaren wordt het magazine op dit moment in Parkstad verspreid. 

Binnen Meander kijken we elke dag naar de mens. Natuurlijk bieden we ondersteuning, maar een mens is zoveel méér dan zijn zorgvraag. Hij of zij is iemand met wensen, dromen, een verleden… daar gaan we nooit zomaar aan voorbij. Iedereen is anders en toch is er iets dat ons allemáál verbindt: de drang om je eigen leven te kunnen leiden. Zo thuis mogelijk. Zo fijn mogelijk. Dat is niet voor niets waar wij als Meander voor staan. Iets waar we ons elke dag hard voor maken. 

In MENS dus vooral veel menselijke verhalen. Verhalen van burgers uit Parkstad. Al deze mensen staan ergens voor. Neem Fred Pol uit Heerlen die zich hard maakt voor zijn buurt en zorgt dat iedereen voldoende te eten heeft. Of de Kerkraadse Dajandra die in haar jeugd nooit goed leerde lezen en schrijven en zich nu inzet als taalambassadeur. Beiden hadden geen gemakkelijke jeugd, maar wisten hun ervaringen om te zetten in kracht om andere burgers te kunnen helpen. 

Om je eigen leven te leiden moet je goed in je vel zitten. Vitaliteit noemen we dat met een mooi woord. Twee Heerlense tachtigers namen de regie in handen door zelf kleine wandelingen uit te zetten in Zuid- Limburg. Om mensen te laten bewegen én bezinnen in hun eigen vertrouwde omgeving. 

Alle artikelen hebben een link naar vitaliteit, gezond leven en werken én zelf de regie nemen. Onderwerpen waar MeanderGroep voor staat. 

Tijdens de lancering op de Parkstad Gezondheidsbeurs was een groot aantal van de geïnterviewden aanwezig. Zij konden het eerste nummer live ontvangen. 

MENS gaat voortaan drie keer per jaar verschijnen. Het volgende nummer komt uit in maart. 

___________________________________________________________________________________ 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.