Landgraaf Koerier

Menu

Muziekvereniging St Barbara kerstconcert Streeperkruis

Uniek Kertsconcert Muziekvereniging St.Barbara G.A.  met internationale allure.

Onze vereniging organiseert op Zondag 10 december om 14.00 uur in het Streeperkruis voor het eerst een groot opgezet kerstconcert, samen met de internationaal bekende celliste Lisa Franken, woonachtig te Landgraaf en het zangtrio de Jel Brothers.
Met beide gastartiesten zal ons orkest samen als ook ieder apart een mooi en uniek programma ten gehore brengen met natuurlijk de bekende kerstliederen maar ook mooie liedjes als  Het Dorp en You raise me up.
De presentatie van deze middag is in handen van  WC de Waubachse Commedianten. Deze groep is in Landgraaf al jaren actief tijdens Sinterklaas, Kerst, Halloween en Drie Koningen. Zij zullen u op gepaste wijze welkom heten.

Onze gast artiesten:

Celliste Lisa Franken heeft over heel Europa al opgetreden, als kamermusicus maar ook al soliste bij diverse orkesten. Ook ontstonden in die tijd meerdere cd opnames van klassiek, lichte klassiek, eigen arrangementen, tango- en filmmuziek.
Vanaf 2010 woont ze al in Nederland, geeft ze nog steeds concerten door heel Europa maar is ze ook verbonden aan Conservatorium in Aken als hoofddocente viool.

Sinds 2001 bestaan de Jel Brothers. Drie mannen Jan Hein, Eric en Louk respectievelijk tenor, bas en bariton, die hun sporen in de zangwereld hebben verdiend. Zij staan garant voor een goede performance. Hun repertoire bestaat deze concert middag uit langzame ballades afgewisseld met hun  kerst repertoire.

Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te kopen via email somers87@zonnet.nl of via  whatsapp 0613537046, als ook te verkrijgen via onze leden.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.